Vill du lyckas med din försäljning?

Publicerad: 2021-24-08

Vill du lyckas med din försäljning med en egen säljcoach. Säljutbildningen skräddarsys efter dina behov?

Vill du lyckas med din försäljning med en skräddarsydd säljutbildning för dina behov?
Robin Eriksson Fundby arbetar som Projektsäljare / Kvalitetsansvarig på Höre Industri AB i Nässjö.
Robin hade en målsättning att utveckla sina kunskaper inom försäljning. Vi arbetade med BIZNIZ TOOLS träningsprogram Effektiv försäljning som anpassades efter Robins specifika önskemål. Vi tränade på agenda, behovsanalys, presentation och avslut. Vid varje tillfälle hade vi också ett uppskattat rollspel.

Att träna för att bli är bättre är självklart inom idrotten men borde vara lika självklart inom arbetslivet. Inom näringsliv och organisationer är fokus på att spela match hela tiden, MEN hur mycket tränar vi egentligen?

Träningsmöjligheter som ledare; var har du dem?

Hur ofta tränar du för att bli en bättre Säljare eller ledare?

För mera information om säljutbildning (klicka här)

För mera information om BIZNIZ TOOLS träningsprogram (klicka här)

Relaterade nyheter

Nyheter om Remcon

  Vi har anställt en ny medarbetare,  Robert Jonsson kommer att ansvara för mötesbokning och...

Sök och läs

Kategorier

Följ oss!

Följ gärna oss på sociala medier för nyheter och information

Är bra onboarding viktigt för lyckad rekrytering?

Nyligen var jag på en näringslivsträff i Skillingaryd och under denna träff pratades mycket om svårigheten att hitta personal med rätt kompetens. Frågan jag ville ställa men som jag inte fick tillfälle till var: vad erbjuder ni för unika fördelar för att börja jobba...

Styrkonstruktion Småland AB investerar i sin personal!

Att investera i personalen är att investera för framtiden säger VD Tomas Gustavsson. ”Personalen är den största tillgången i ett företag. Det mesta går att ersätta men personalen är mest svårersättlig. Att vi har valt att satsa nu tror vi är ett måste för att kunna...

Nyheter om Remcon

  Vi har anställt en ny medarbetare,  Robert Jonsson kommer att ansvara för mötesbokning och försäljning. Robert började på företaget den 1 mars. Vi fortsätter att sponsra HV 71 genom 1971 klubben. Vi har tecknat ettårs avtal på tv-paketet. I november kommer vi...

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

michael@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd