Vill du lyckas med din försäljning?

Publicerad: 2021-24-08

Vill du lyckas med din försäljning med en egen säljcoach. Säljutbildningen skräddarsys efter dina behov?

Vill du lyckas med din försäljning med en skräddarsydd säljutbildning för dina behov?
Robin Eriksson Fundby arbetar som Projektsäljare / Kvalitetsansvarig på Höre Industri AB i Nässjö.
Robin hade en målsättning att utveckla sina kunskaper inom försäljning. Vi arbetade med BIZNIZ TOOLS träningsprogram Effektiv försäljning som anpassades efter Robins specifika önskemål. Vi tränade på agenda, behovsanalys, presentation och avslut. Vid varje tillfälle hade vi också ett uppskattat rollspel.

Att träna för att bli är bättre är självklart inom idrotten men borde vara lika självklart inom arbetslivet. Inom näringsliv och organisationer är fokus på att spela match hela tiden, MEN hur mycket tränar vi egentligen?

Träningsmöjligheter som ledare; var har du dem?

Hur ofta tränar du för att bli en bättre Säljare eller ledare?

För mera information om säljutbildning (klicka här)

För mera information om BIZNIZ TOOLS träningsprogram (klicka här)

Relaterade nyheter

Sök och läs

Kategorier

Följ oss!

Följ gärna oss på sociala medier för nyheter och information

kom och besök oss på Elmia Subcontractor 2022

Kom och besök oss på ELMIA Subcontractor Den 15 november startar Elmia Subcontractor och vi kommer att finnas i BIZNIZ TOOLS monter i Hall A monter 04:19. Kom till vår monter för att t ex. diskutera, Hur ni kan utveckla organisationen och få nöjdare kunder BIZNIZ...

Bli ännu tryggare i din yrkesroll

Bli ännu tryggare i din yrkesroll Dina personliga egenskaper är ditt främsta ledningsverktyg. Oberoende om du väljer vår utvecklingsprocess för chefer, säljare eller för medarbetare som vill stärka sitt självledarskap – så finns det vissa områden som vi alla kan träna...

Ledare – Chefer – kultur & struktur

”Går det att skriva intressanta inlägg om lönsamhet?”   ”Går det att skriva intressanta inlägg om lönsamhet?” Frågan hänger i luften när jag möter min kollega Michaela Persson. Vår tystnad talar sitt tydliga språk...det är svårt. Vi kommer ofta in av två skäl –...

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

michael@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd