Vill du lyckas med din försäljning?

Publicerad: 2021-24-08

Vill du lyckas med din försäljning med en egen säljcoach. Säljutbildningen skräddarsys efter dina behov?

Vill du lyckas med din försäljning med en skräddarsydd säljutbildning för dina behov?
Robin Eriksson Fundby arbetar som Projektsäljare / Kvalitetsansvarig på Höre Industri AB i Nässjö.
Robin hade en målsättning att utveckla sina kunskaper inom försäljning. Vi arbetade med BIZNIZ TOOLS träningsprogram Effektiv försäljning som anpassades efter Robins specifika önskemål. Vi tränade på agenda, behovsanalys, presentation och avslut. Vid varje tillfälle hade vi också ett uppskattat rollspel.

Att träna för att bli är bättre är självklart inom idrotten men borde vara lika självklart inom arbetslivet. Inom näringsliv och organisationer är fokus på att spela match hela tiden, MEN hur mycket tränar vi egentligen?

Träningsmöjligheter som ledare; var har du dem?

Hur ofta tränar du för att bli en bättre Säljare eller ledare?

För mera information om säljutbildning (klicka här)

För mera information om BIZNIZ TOOLS träningsprogram (klicka här)

Relaterade nyheter

Sök och läs

Kategorier

Följ oss!

Följ gärna oss på sociala medier för nyheter och information

Elmia Subcontractor

BIZNIZ TOOLS kommer att finnas på Elmia Subcontractor 9-12 november. Vår monter hittar ni i A-hallen på monterplats A:04:19 och där kommer du få träffa några av BIZNIZ TOOLS Ledar- & Säljutvecklare. I mötet i vår monter kommer du ha möjlighet att diskutera hur...

Att sätta mål är nyckeln till att lyckas

Känner du behov av att få stöd men inte har möjlighet att få till ett snabbt beslut som den investering ett komplett träningsprogram innebär. Då har vi förslag till att börja med! Prova på att bli coachad online i ett komprimerat utdrag från våra träningsprogram till...

Passa på att investera i Ledarträning!

I en tidigare blogg berättade vi om nya forskningsresultat som bekräftar det många redan visste, dvs motiverande ledarträning ger resultat. Några saker gäller generellt för vad man som kund ska leta efter enligt forskarna: Nyckeln till framgång är att en grundlig...

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

michael@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd