Vill du lyckas med din försäljning?

Publicerad: 2021-24-08

Vill du lyckas med din försäljning med en egen säljcoach. Säljutbildningen skräddarsys efter dina behov?

Vill du lyckas med din försäljning med en skräddarsydd säljutbildning för dina behov?
Robin Eriksson Fundby arbetar som Projektsäljare / Kvalitetsansvarig på Höre Industri AB i Nässjö.
Robin hade en målsättning att utveckla sina kunskaper inom försäljning. Vi arbetade med BIZNIZ TOOLS träningsprogram Effektiv försäljning som anpassades efter Robins specifika önskemål. Vi tränade på agenda, behovsanalys, presentation och avslut. Vid varje tillfälle hade vi också ett uppskattat rollspel.

Att träna för att bli är bättre är självklart inom idrotten men borde vara lika självklart inom arbetslivet. Inom näringsliv och organisationer är fokus på att spela match hela tiden, MEN hur mycket tränar vi egentligen?

Träningsmöjligheter som ledare; var har du dem?

Hur ofta tränar du för att bli en bättre Säljare eller ledare?

För mera information om säljutbildning (klicka här)

För mera information om BIZNIZ TOOLS träningsprogram (klicka här)

Relaterade nyheter

Sök och läs

Kategorier

Följ oss!

Följ gärna oss på sociala medier för nyheter och information

Varför behöver man en PT inom sitt ledarskap

Att ha en personlig tränare (PT) inom sitt ledarskap kan vara fördelaktigt av flera skäl: Självinsikt och självutveckling: En PT kan hjälpa dig att utveckla en djupare förståelse för dig själv som ledare. Genom att arbeta med en PT kan du bli medveten om dina styrkor,...

Vi blir nu ännu bättre

Vi blir nu ännu bättre Vi har nu blivit en partner till HARRISON assessments. Den 21 februari fick Michael CERTIFICATE OF ACCREDITATION för mera information klicka på nedanstående länk www.harrisonassessments.com/

kom och besök oss på Elmia Subcontractor 2022

Kom och besök oss på ELMIA Subcontractor Den 15 november startar Elmia Subcontractor och vi kommer att finnas i BIZNIZ TOOLS monter i Hall A monter 04:19. Kom till vår monter för att t ex. diskutera, Hur ni kan utveckla organisationen och få nöjdare kunder BIZNIZ...

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

michael@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd