kom och besök oss på Elmia Subcontractor 2022

Publicerad: 2022-02-11

Elmia Subcontractor

Kom och besök oss på ELMIA Subcontractor

Den 15 november startar Elmia Subcontractor och vi kommer att finnas i BIZNIZ TOOLS monter i Hall A monter 04:19.

Kom till vår monter för att t ex. diskutera,
Hur ni kan utveckla organisationen och få nöjdare kunder

BIZNIZ TOOLS erbjuder uppskattade träningsprogram som ger ökad effektivitet, lönsamhet, engagemang och välmående. Vi arbetar med en helhet och tränar er till framgång inom de områden som är viktiga för just er verksamhet och era medarbetare.

Ta del av vårt erbjudande på mässan

Vi erbjuder vi nya kunder ett kostnadsfri coachning. Kontakta mig nedan för att ta del av erbjudandet!

Om Remcon
Vi på Remcon arbetar med BIZNIZ TOOLS träningsprogram. BIZNIZ TOOLS är ett svenskt ledarutvecklingsföretag som framgångsrikt utvecklar organisationer, människor och affärer. Vårt team med mångårig yrkeserfarenhet, både som chefer och ledartränare, har utvecklat en komplett programserie som hjälper chefer och medarbetare att träna sig till att bli bättre på det som är viktigt för dem.
#BIZNIZTOOLS #Elmia #Ledarutbildning #Säljträning #Remcon

Relaterade nyheter

Sök och läs

Kategorier

Följ oss!

Följ gärna oss på sociala medier för nyheter och information

Varför behöver man en PT inom sitt ledarskap

Att ha en personlig tränare (PT) inom sitt ledarskap kan vara fördelaktigt av flera skäl: Självinsikt och självutveckling: En PT kan hjälpa dig att utveckla en djupare förståelse för dig själv som ledare. Genom att arbeta med en PT kan du bli medveten om dina styrkor,...

Vi blir nu ännu bättre

Vi blir nu ännu bättre Vi har nu blivit en partner till HARRISON assessments. Den 21 februari fick Michael CERTIFICATE OF ACCREDITATION för mera information klicka på nedanstående länk www.harrisonassessments.com/

Bli ännu tryggare i din yrkesroll

Bli ännu tryggare i din yrkesroll Dina personliga egenskaper är ditt främsta ledningsverktyg. Oberoende om du väljer vår utvecklingsprocess för chefer, säljare eller för medarbetare som vill stärka sitt självledarskap – så finns det vissa områden som vi alla kan träna...

Kontakt

Telefon

+46 (0)703 25 66 71

Email

michael@remcon.se

Adress

Sandsjön 3 567 91  Vaggeryd